Sushi og vin (Innbundet)

rågodt fra Alex Sushi

Forfatter:

Nancy Bundt (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 189
Illustratør: Bundt, Nancy
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788203390463
Kategori: Mat og drikke
Omtale Sushi og vin
​Oslorestauranten Alex Sushi har flere ganger blitt kåret til en av de beste sushirestauranten utenfor Japan. Mannen bak navnet er den filippinske Sushikokken Alex Cabiao, han står for oppskriftene i boken. Vinekspert Geir Salvesen stiller med vinenen sammen med kunnskapene om hva som fungerer sammen. Salvesen er Aftenpostens vinskribent. Han har skrevet mange bøker om vin og vin til mat, noen av dem berømmet med internasjonale priser.

Dette er boken til deg som er blitt revet med av sushi-bølgen som skyller over landet. I "Sushi og vin. Rågodt fra Alex Sushi" møter japanske spesialiteter den vestlige mat- og vinkulturen, og sammen blir det noe nytt og enda bedre.

Vi får de beste sushi-oppskriftene og de beste vintipsene!

Til toppen

Vinner av Gourmand Wine books 2012

Flere bøker av Geir Salvesen: