Svalbard (Innbundet)

Norge nærmest Nordpolen

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 544
Forlag: R. Stange
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9783937903316
Kategori: Reise
Omtale Svalbard
Denne boka er ikke bare den mest omfattende Svalbard-guidebok med informasjon angående alle relevante fagområder, men den er samtidig en fotobok med mange bilder som illustrerer Svalbard sitt landskapelig mangfold, sammen med dyre- og plantelivet sitt i sin helhet. Populære dagsturer og aktiviteter fra både sommer og vinter er beskrevet.
Uansett om du skal på vintertur med snøskuter, hundeslede eller på ski eller om det blir en cruise om sommeren, denne boka hjelper deg med nyttig og spennende informasjon før, under og etter reisen.
Denne boka har ikke bare den mest omfattende informasjonen angående alle relevante fagområder, men den er samtidig en fotobok med mange bilder som illustrerer Svalbard sitt landskapelig mangfold, sammen med dyre- og plantelivet sitt i sin helhet. Populære dagsturer og aktiviteter fra både sommer og vinter er beskrevet.

»Svalbard - Norge nærmest Nordpolen« inkluderer omfattende kapitler om Svalbards flora og fauna, øygruppens natur og historie, og beskrivelser av alle regioner, fjorder, øyer og tettsteder. 15 arter av pattedyr, 27 fuglearter og 29 planter er beskrevet i teksten og illustrert med fargebilder. Mange kart gir geografisk orientering. Boka gir deg svar om spørsmål angående hvordan du kan reise på Svalbard, reisetider, relevante lover og annet regelverk, naturvern og farer mm.

»Svalbard - Norge nærmest Nordpolen« har 544 sider (A5, paperback), mange kart og flere enn 250 fargebilder som dokumenterer Svalbards forskjellige landskap, dyre- og plantearter.

Til toppen