Sverre Knudsen, 1979 av Sverre Knudsen (Ebok)
Ebok

Sverre Knudsen, 1979 (Ebok)

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2015
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 15.14 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788203295690
Kategori: Musikk
Omtale Sverre Knudsen, 1979
I november 1976 ga Sex Pistols ut singelen God Save The Queen. Tre år senere eksploderte punken i Norge. En av pådriverne for denne revolusjonære kulturbevegelsen var Sverre Knudsen, som etter hvert også ble en sentral skikkelse i The Aller Værste - et av norsk rocks viktigste band.

Sverre Knudsen, 1979 er en oppvekstfortelling fra 70-tallet om punk og pop, polyester og politikk ¿ om en radikal og romantisk ung mann som vil forandre verden, men som vil gjøre det med stil. Vi blir med Knudsen til London der han spiller fotball med The Clash, og vi opplever Norge i en brytningstid idet rocken blir allemannseie.

Sverre Knudsen, 1979 kan minne om Lars Saabye Christens Beatles - et dokument over en tidsepoke som romantiseres av generasjoner og ikke minst et dypdykk inn en kulturell bevegelse som endret livet totalt for mange.

Høsten 2015 viser NRK den fire-episoder lange dokumentarserien PUNX, regissert av Thomas Robsahm. Sverre Knudsen har en sentral rolle i serien.

Sverre Knudsen er kjent som en glitrende, skarp og morsom forfatter. Han har skrevet romaner, dikt og bøker for barn og ungdom samt skuespill og filmmanus. Hans ungdomsroman Aarons hevn ble nominert til Brageprisen i 2012. Han er også en anerkjent oversetter.

Til toppen

Flere bøker av Sverre Knudsen: