Syng med oss! (Heftet)

hefte 2

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2007
Antall sider: 41
Forlag: Dijkmanske forl.
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788292556054
Kategori: Faktabøker
Alder: 9 - 12
Omtale Syng med oss!
Heftet egner seg godt til undervisning for alle instrumenter og i korsammenheng. Til alle stykker i heftet er det laget akkompagnement, som læreren eller en viderekommen elev kan spille sammen med eleven.

Første heftet i serien, 'Syng med oss!' Hefte 1, presenterer hovedsakelig tekster og melodier til stykkene fra Suzuki repertoaret i Piano Volume 1. Sangene der er ikke så godt kjent blant norske barn. I 'Syng med oss!' Hefte 2, har forfatteren laget og samlet tekster til 'norske' eller nordiske melodier som norske barn kjenner bedre.

For piano og strykeinstrumenter kan stykkene benyttes som notert i heftet. For transponerende blåseinstrumenter bør stykkene transponeres i en passende toneart, men tekstene er selvsagt like aktuelle.

Mange av stykkene i heftet er kjente melodier. Andre er ikke fullt så kjente. En stor del av melodiene er folketoner. Her i Norge har vi en enorm folketoneskatt. Jeg har bl.a. valgt tre folketoner fra Op. 17 av Grieg. Det gir barna i tillegg en mulighet til å bli kjent med Griegs toneverden.

Heftet er i A4 format og har 41 sider.

Til toppen