Tankefeltterapi (Innbundet)

helbred deg selv og andre ved hjelp av lett banking på kroppens energibaner

Forfatter:

Reni Hagen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2005
Antall sider: 256
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Tapping the healer Within
Oversatt av: Hagen, Reni
ISBN/EAN: 9788274136212
Omtale Tankefeltterapi
Effektiv hjelp til selvhjelp.

Tankefeltterapi lar fobier, tvangstanker og uvaner forsvinne ut av energisystemet ditt for godt - ofte i løpet av minutter. Flyskrekk, heisfobi, renslighetsmani og eksamensskrekk forsvinner som dugg for solen. Det samme gjelder angst, depresjon, migrene, røykesug og kjærlighetssorg!

For godt til å være sant? Overhode ikke. Tankefeltterapi, lett banking med fingertuppene på bestemte punkter langs kroppens energibaner samtidig som du konsentrerer tankene om plagene dine, sender smerter, traumer og fobier til de evige jaktmarker! Med tankefeltterapi kan du på egen hånd overvinne lidelser som ellers har vist seg vanskelig å få bukt med: frykt, angst, fobier og følelsesmessig ubalanse, i tillegg til en rekke fysiske plager.

Roger J. Callahan, grunnleggeren av tankefeltterapi, presenterer sin utrolig enkle, men likevel uhyre virkningsfulle metode som du raskt og lett lærer å bruke på deg selv og andre. Tankefeltterapi bokstavelig talt banker og henter frem energien din!

Med utviklingen av suksessmetoden tankefeltterapi regnes Roger J. Callahan, som har praktisert som psykoterapeut i over 50 år, som en foregangsmann innenfor psykoterapien, i tillegg til å drive privat praksis gir han regelmessig opplæring i tankefeltterapi for helsearbeidere. Richard Trubo er en prisbelønnet journalist og medforfatter til en rekke bøker om helse.

Til toppen