Tibetansk livskunst (Innbundet)

magiske teknikker og ritualer for å skape det livet du ønsker å leve

Forfatter:

Lisbeth Lyngaas (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2004
Antall sider: 286
Forlag: Hilt og Hansteen
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Tibetan art of positive thinking
Oversatt av: Lyngaas, Lisbeth
ISBN/EAN: 9788274136199
Kategori: Selvutvikling
Omtale Tibetansk livskunst
Magiske teknikker og ritualer for å skape det livet du ønsker å leve.
Livet ditt påvirkes av uklok tenkning: det vi tror er tanker, men som ofte bare er instinktive reaksjoner på omgivelsene og andre mennesker. Tilfeldige tanker og sterke følelser kan begrense sinnet ditt og avgjøre fremtiden din. Klok bruk av tankeenergi kan derimot utvide sinnet ditt og forstørre livet ditt! Når du blir klar over tenkningen din, vil du kunne begynne å rydde ut tanker som holder deg igjen, eller som gjør at du lider. Da kan du velge tanker som kan skape lykke og velvære i kropp, sinn og sjel.


Når du vet hvordan du skal tenke, får du stor personlig kraft. Det gjør at du ser på verden med medfølelse og blir klar over tankeenergien i alt rundt deg. Dette gjør deg i stand til å oppdage den innerste meningen med ditt eget liv, og omskape det til det livet du virkelig ønsker å leve.


Med utgangspunkt i sin dype innsikt i tibetansk lære viser Christopher Hansard deg en rekke enkle, men svært kraftfulle ritualer, meditasjoner og visualiseringsteknikker som kobler deg til den rene, kloke tankeenergien - den som kan skape daglige mirakler i ditt eget liv!

Til toppen

Andre utgaver