Tidskartet (Innbundet)

Forfatter:

Kristina Solum (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 576
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: El mapa del tiempo
Oversatt av: Solum, Kristina
ISBN/EAN: 9788202308841
Kategori: Romaner
Omtale Tidskartet

Andrew Harrington er arving til en stor formue, men sørger over tapet av sin elskede Marie Kelly. Den samme natten han hadde planlagt å fri til henne og redde henne fra slummen, ble hun brutalt myrdet av Jack the Ripper. Men hva om han kunne reise tilbake i tid og redde henne?

Claire Haggerty er ung og uavhengig, og føler seg hemmet av viktoriatidens restriksjoner. Hun lengter etter frihet – og grenseløs lidenskap. En underlig reise vil føre henne til et sted som ser ut til å innfri hennes drømmer. Men det er noe som ikke stemmer helt med hennes nye liv og kjærlighet til den mystiske kaptein Shackleton.

Samtidig har forfatteren H. G. Wells nettopp utgitt sitt mesterverk Tidsmaskinen. Et eventyr som har satt salongene og universitetene i London i fyr og flamme med sine fantastiske muligheter. Hvor har han fått inspirasjonen til en så detaljert beskrivelse av tidsreiser? Ettersom Wells blir involvert i Claire og Andrews desperate liv, blir det tydelig at det er tiden som er problemet – å slippe unna den, å endre den, at den kanskje gir dem det håpet de trenger.

Til toppen