Tigre i rødt vær (Innbundet)

Forfatter:

Hilde Rød-Larsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 392
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Tigers in red weather
Oversatt av: Rød-Larsen, Hilde
ISBN/EAN: 9788205422087
Kategori: Romaner
Omtale Tigre i rødt vær
Liza Klaussmanns kritikerroste debut er en sydende roman om lidenskap, svik og skjult råskap under en blankpusset, men skjør fasade.

Andre verdenskrig er over, og kusinene Nick og Helena kan knapt vente til livet skal begynne på ordentlig. Mens Helena søker lykken med sin nye ektemann Avery i California, tar Nick imot sin Hughes på Østkysten. Men Hughes kommer forandret tilbake fra krigen og greier ikke å leve opp til Nicks drømmer.
Noen år senere møter vi Nick, Helena og deres tilhørende i Tigerhuset, familiens feriebolig på en av de glamorøse øyene på USAs østkyst. Her treffes de vakre og rike over endeløse vodka martinis og gin &
tonics med Louis Armstrong på grammofonen i bakgrunnen. Men bak den perfekte fasaden skjuler det seg noe råttent, og alt endrer seg den dagen barna til Nick og Helena finner et lik ?
Liza Klaussmanns debut er en distinkt fortalt roman der perspektivet flytter seg mellom fem ulike karakterer etter tur. I en bok som fanger den amerikanske etterkrigsoptimismen, skaper Klaussmann karakterer som har fått kritikere til å trekke paralleller til F. Scott Fitzgerald, Truman Capote og Richard Yates - og til TV-serien Mad Men.
«... en solrik, blankpusset roman fylt med hemmeligheter som råtner under overflaten.» Thea Marie Dolva, Fædrelandsvennen (5/6)
«Stor skrivekunst. Hvilken debut!» Det gode liv

Til toppen

Du vil kanskje også like

De som kjøpte denne boken, kjøpte også: