Tigre i rødt vær (Heftet)

Serie: Gyldendal pocket 

Forfatter:

Hilde Rød-Larsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 392
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Tigers in red weather
Oversatt av: Rød-Larsen, Hilde
Serie: Gyldendal pocket
ISBN/EAN: 9788205463356
Kategori: Romaner
Omtale Tigre i rødt vær
Kritikerfavoritt som er solgt til 18 land og sammenliknes med både F. Scott Fitzgeralds Den store Gatsby og tv-serien Mad Men.

Liza Klaussmanns Tigre i rødt vær forteller historien om de to kusinene Nick og Helena, som har vokst opp sammen og delt lange, varme somre på det idylliske familielandstedet Tiger House. Sammen med ektefeller og barn fortsetter de to kusinene å komme tilbake. Men hvor lenge kan de lykkelige og bekymringsløse somrene vare? Er det ikke alltid en sommer som skal forandre alt?
Da barna til Nick og Helena gjør et grufullt funn, blir idyllen på det vakre sommerstedet straks snudd på hodet. Slektningene kastes ut av sine vante baner, hemmeligheter kommer til overflaten, og ingenting i livet kommer noensinne til å bli slik det var.
Tigre i rødt vær er en roman full av lidenskap, svik og skjult råskap. Det er penger og sex, det er kjedsommelighet og skjønnhet. Romanen er solgt til 18 land og sammenliknes med både F. Scott Fitzgeralds Den store Gatsby og tv-serien Mad Men.

Til toppen

Bøker i serien