Tilbakeblikk av Esther Samuelsen (Ebok)
Ebok

Tilbakeblikk (Ebok)

med glimt i øyet

Forfatter:

Esther Samuelsen (Illustratør)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2015
Illustratør: Samuelsen, Esther
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 16.18 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Lyst forl.
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788293349136
Kategori: Noveller, lyrikk og drama
Omtale Tilbakeblikk
Esther Samulsen har gjennom mange år skrevet dikt og refleksjoner fra hverdagen, og reist rundt og lest disse i diverse sammenhenger. I «Tilbakeblikk» finner du de beste diktene samlet i bokform, prydet med hennes egne illustrasjoner.
Her er dikt om hverdagsliv, kjærlighet, skuffelser og gleder, gjerne satt litt på spissen og med et morsomt poeng til slutt. De fleste diktene er på rim og egner seg ypperlig til opplesning ved festlige anledninger, men her er også dikt til ettertanke og stille humring.

Esther Samuelsen ( født 1937) vokste opp på Fyn i Danmark, men er i dag bosatt i Sandefjord. Helt fra hun var barn drømte hun om å flytte til Norge, etter at hun leste bøker som» Synøve Solbakken» og «En glad gutt» på skolen. Som 18 åring reiste hun derfor og ble tjenestejente på en bondegård på Osterøy, og siden har hun blitt i landet. Hun har gjennom mange år skrevet dikt og refleksjoner fra hverdagen, og reist rundt og lest disse i diverse sammenhenger. Nå blir de beste diktene samlet i bokform, prydet med hennes egne illustrasjoner.

Til toppen

Andre utgaver

Tilbakeblikk
Bokmål Heftet 2014