Tøffe valg (Innbundet)

Forfatter:

Eivind Lilleskjæret (Oversetter) Gunnar Nyquist (Oversetter) Poul Henrik Poulsson (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 688
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Hard Choices
Oversatt av: Lilleskjæret, Eivind , Nyquist, Gunnar og Poulsson, Poul Henrik
ISBN/EAN: 9788202443856
Kategori: Biografier og memoarer
Omtale Tøffe valg

«Vi må alle ta tøffe valg i livene våre» skriver Hillary Rodham Clinton i åpningen av sin personlige fortelling. «Livet handler om å ta tøffe valg. Beslutningene vi tar og hvordan vi forholder oss til dem er med på å forme hvem vi er».

I tiden etter presidentvalgkampen i 2008 hadde hun forberedt seg på å vende tilbake til den amerikanske Kongressen som senator for delstaten New York. Til hennes overraskelse ble hun om å bekle rollen som utenriksminister i Barack Obamas regjering. Denne boken er fortellingen om de historiske årene som fulgte, og om alle de tøffe valgene som ble tatt underveis.

Utenriksminister Clinton og president Obama måtte gjenopprette brutte allianser, trappe ned to kriger, og ta tak i en global økonomisk krise. De møtte stadig tøffere motstand i Kina, økende trusler fra Iran og Nord-Korea, og en bølge av revolusjoner i Midtøsten. Gjennom det hele har de måttet bryne seg på noen av de vanskeligste valgene innen amerikansk utenrikspolitikk.

Clintons beskrivelse av historiske diplomatiske samtaler gir et enestående innblikk i internasjonal politikk - i en verden som endrer seg stadig raskere, og hvor USA fremdeles er en selvfølgelig maktfaktor.

Til toppen

Andre utgaver

Tøffe valg
Bokmål Ebok 2014

Flere bøker av Hillary Rodham Clinton:

De som kjøpte denne boken, kjøpte også: