Tøft å tåle av Ingar Kaldal (Ebok)
Ebok

Tøft å tåle (Ebok)

når sjefen trakkasserer - hva gjør vi da?

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2017
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 0.43 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Res publica
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788282261050
Kategori: Organisasjon og ledelse
Omtale Tøft å tåle
Vi tilbringer mye tid på arbeidsplassen. Det er viktig at vi som ansatte føler et fellesskap med våre kolleger. Samtidig er det i vår interesse å være på god fot med lederne, de som kan avslutte arbeidsforholdet vårt eller forfremme oss og gi mer lønn.
Tøft å tåle viser situasjoner der lederen trakasserer. Hvordan opplever og takler vi som ansatte slike situasjoner? Hvilke rettigheter har vi? Hvordan skal vi oppføre oss? Hvordan reagerer vi som kolleger når noen blir mobbet og trakassert på jobben?
Hvorfor brukes ordet taushetsplikt når det er snakk om sensur og munnkurv? Hvorfor er en «lojal» arbeidstaker en som ikke sier i fra om problematiske forhold på arbeidsplassen?
Hva menes egentlig med at arbeidslivet blir «stadig tøffere»? Kaldal viser også hvordan vi lett unnskylder ledere som trakasserer med at måten de oppfører seg på, er en del av deres personlighet og noe man må akseptere.
Hvordan skape et arbeidsmiljø der fellesskapet er sentralt? Denne boka er et redskap for dialog og refleksjon kolleger i mellom, og mellom ansatte, tillitsvalgte og ledelse.
Ingar Kaldal er professor i historie ved NTNU. Han har skrevet bøker og artikler om arbeidsliv, fagbevegelse og dagligliv.

Til toppen

Andre utgaver

Tøft å tåle
Bokmål Heftet 2014