Toktok Matematikkglede (Pakke)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Pakke
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 500
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202416690
Fag: Antall, rom og form
Nivå: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn
Omtale Toktok Matematikkglede
Matematikkglede er et skattkammer av morsomme og læringsrike aktiviteter med tilhørende utstyr beregnet på å skape nysgjerrige og utforskende barn i barnehagen og elever på småskoletrinnet.Oppleggene er lagt opp for å gi faglig og didaktisk støtte til den voksne som skal gjennomføre aktivitetene med barna.

Matematikkglede skal
- bidra til at barna er engasjerte, motiverte og opplever glede ved å lære matematikk
- sikre at barna lærer de grunnleggende matematiske ideene for aldersgruppa 3-8 år
- synliggjøre at barn lærer matematikk best i et samspill med andre barn og voksne
- gi faglig og didaktisk støtte og inspirasjon for den voksne som skal tilrettelegge, støtte og oppmuntre barns matematiske tenkning og læring

Matematiske begreper er en viktig del av språket på samme måte som det første møtet med matematikken også står sentralt. Forfatterne syns matematikk er kjempegøy og dette skinner gjennom i alle aktivitetene. Toktok Matematikkglede inneholder 100 morsomme aktiviteter og utstyret du trenger for å gjennomføre dem. Aktivitetskortene inneholder enkle trinn-for-trinn-forklaringer, mål , refleksjon og oppsummering. Å ta seg tid til å oppsummere er viktig for forståelsen, økt bevissthet og større læringsutbytte. Boksen inneholder alt du trenger av utstyr for å gjøre matematikk på en leken måte som inspirerer og vekker nysgjerrighet for faget.

I Toktok digital har vi oversatt de matematiske begrepene til 17 språk.


Toktok Matematikkglede er utgitt med støtte fra Utdanningsdirektoratet.

Til toppen