Tre sekunder (Innbundet)

Forfatter:

Tine Winsvold (Illustratør) Thor Dag Halvorsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 544
Illustratør: Winsvold, Tine
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Tre sekunder
Oversatt av: Halvorsen, Thor Dag
ISBN/EAN: 9788202340919
Kategori: Krim og spenning og Krim og mysterier
Alder: 15 - 99
Omtale Tre sekunder
Han lever et dobbeltliv. Et liv med en kone han elsker og to små gutter som han vil beskytte for enhver pris. Og et annet, hemmelig liv, hvor han hver dag risikerer å miste alt – også livet. På oppdrag fra politiet skal han infiltrere Sveriges farligste fengsel. Samtidig er han den polske mafiaens mann. De vil ha full kontroll over narkotikasalget i landet.

Mannen går under navnet Paula. Han vet at det tar nøyaktig tre sekunder å dø. 

Tre sekunder er en intens thriller der alle de involverte, fra alle samfunnslag, blir satt på sitt livs prøve.

Dette er Roslund & Hellströms femte bok om førstebetjent Ewert Grens. Bøkene har fått en fantastisk mottagelse i USA og i Storbritannia. Filmrettighetene til Roslund & Hellströms bøker er solgt til filmgiganten 20th Century Fox.

Til toppen

Definitivt førstedivisjon!
Ingvar Ambjørnsen, VG

Andre utgaver

Tre sekunder
Bokmål Ebok 2013
Tre sekunder
Bokmål Heftet 2012
Anmeldelser Tre sekunder

Terning 6: «Dette er en mesterlig komponert roman. Men jeg triller ingen sekser for spenningen i seg selv. Bokhandlene er proppfulle av spennende bøker. Det som setter Roslund & Hellström i en klasse for seg, er en høy grad av troverdighet. (...) Definitivt førstedivisjon! Helt øverst på tabellen.»
– Ingvar Ambjørnsen, VG
 

Terning 5: «Dette er fiksjon inspirert av virkeligheten. Resultatet er at denne thrilleren føles som noe som faktisk kunne hendt. Spenningen stiger og man griper seg selv i å holde pusten etter hvert som handlingen utvikler seg. Det er ikke uten grunn at filmrettighetene til boka er solgt til 20th Century Fox.»
– Elise Weseth, Oppland Arbeiderblad


En mesterlig thriller
Terning 5: «Tre sekunder er en thriller av høyeste klasse. En av de mest spennende jeg har lest. Den er full av overraskelser, dramatiske episoder og spennende vendepunkter. Den er rett og slett nesten umulig å legge fra seg før siste side er vendt. En thriller i den absolutte toppdivisjonen. Konklusjonen er klar og helt entydig: Anbefales på det varmeste.»
– Kjell Einar Øren, Haugesunds Avis
 

Sjeldent spennende thriller fra svensk radarpar.
Terning 5: «Dette er en ekte thriller, du tar deg ikke mange hvilepausene underveis i de 535 sidene. (...) De har ikke skrevet en eneste kjedelig side i boken.»
– Helge Ottesen, Varden

Til toppen

De som kjøpte denne boken, kjøpte også: