Treets skjebne (Innbundet)

et barns syn og virkelighetsflukt i en urolig og uvitende verden

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 188
Forlag: Kolofon
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788230014851
Kategori: Debatt og samfunn
Omtale Treets skjebne
Dette er historien om den fryktfulle fire år gamle jenta og hennes familie som flyktet fra regimet i Iran og krigen i Afghanistan, og som kom til Norge en vakker vinterdag i året 1990. I et nytt land prøver hun å finne sin plass i den brutale fysiske verden som stadig er i endring.
Samtidig er hun ute etter svaret på menneskets eksistens, likhetstrekk og hensikt på jord. I mange av hennes reiser i ulike land oppdager hun at det er stadig flere endringer i den globale verdenspolitikken som kommer til å prege menneskelivet i fremtiden, i en mye større grad enn noen gang.

Dette er en bok om hvordan man kan tilpasse seg i en ny kultur og et nytt samfunn uten at det til skade eller hinder for ens identitet.

Jeg vil formidle til leseren at med visdom og kunnskap får vi en større forståelse for at vi er mennesker fra samme jord, og at uansett hvilken tro og kultur vi har så er kjærligheten det største og det mest betydningsfulle av alt. Det eneste vi lever for er et håp om fred og det å kunne leve uten frykt for fremtiden.

Shahin Gorgij


Shahin Gorgij er tobarnsmor, utdannet juridisk sekretær, og har jobbet mange år på advokatkontor og som selvstendig næringsdrivende.

20% av inntekten fra boken går til Røde Kors sitt arbeid med Flyktningguide.

Til toppen