Treffpunkt (Innbundet)

roman

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 158
Forlag: Kolofon
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788230016114
Kategori: Romaner
Omtale Treffpunkt
Journalistspiren Beatrice Lasalle fra Oslo er inderlig forbannet. Hvorfor måtte nettopp hun reise til denne avdalen på Vestlandet, hun som føler seg mer hjemme i bygater og i Frankrike, hvor hun har slekt?
Men OK, hun er også nysgjerrig. Det ligger en skikkelig story inne i denne "Vandalen", med en historie som strekker seg 150 år tilbake i tid og innbefatter engelsk adel, rikdom og død. Og kanskje kjærlighet. Lite aner hun hvordan hun selv vil påvirke og påvirkes av stedet og historien, hvordan hun treffer og avdekker det som har vært skjult og smertefullt, også noe som er eldre enn menneskeheten.

Ingvild Wenum, (f. Alstadsæter) er fra Nordland. Hun har norrønlinje fra landsgymnas i Bø i Telemark og cand.real fra Bergen Universitet i istidsgeologi. I sin ungdom jobbet hun som kontorassistent og lærer i Nedre Telemark, og for Norges Geologiske Undersøkelse som felt..assistent over hele Norge fra Lillesand til Vadsø. For Statoil har hun siden hatt geologstillinger på plattformer og på land, i Nord.sjøen, Norskehavet, i Bergen, Stjørdal London, Shekou (Sør-Kina), Hassi Messaoud (Algerie) og London. Hun er nå pensjonist og bosatt i Oslo.

Til toppen

Flere bøker av Ingvild Wenum: