Tresløyd og multimodal skapende praksis (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 141
Forlag: Abstrakt
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788279353683
Kategori: Pedagogikk
Omtale Tresløyd og multimodal skapende praksis
Kunst og håndverksfaget står overfor nye skolefaglige utfordringer. Form og uttrykk har endret seg og dagens digitale muligheter gjør at de fleste ganske enkelt kan skape multimodale uttrykk.

Gjennom både kunst- og fagdidaktiske prosjekter blir leseren kjent med et nytt begrepsapparat. Samtidens relasjonelle og konseptuelle kunst blandes med klassisk kunsthåndverk og arkitektur, i det vi har valgt å kalle:
multimodal skapende praksis. I boken blir vi presentert for kunstteori og tresløyd, kombinert med læreplanaktuelle oppgaveløsninger laget av studenter i kunst og håndverk på Høgskolen i Buskerud og Vestfold.

Kunnskapsløftets fem grunnleggende ferdigheter vektlegges avslutningsvis og viser hvorfor tresløyd og multimodale skapende prosesser er gode læringsplattformer for både tverrfaglige, en-faglige kunstprosjekter og fagdidaktiske prosjekter.

Forfatteren Tollef Thorsnes arbeider som dosent i kunst og håndverk på Høgskolen i Buskerud og Vestfold og har tidligere gitt ut boken Tresløydshistorie. Fra hendig til unyttig på Abstrakt forlag.

Til toppen

Flere bøker av Tollef Thorsnes: