Triangel (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 448
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202390419
Kategori: Krim og spenning og Krim og mysterier
Omtale Triangel

Elli er permittert fra Oslo-politiet på grunn av en episode som skjedde i Giftstrøm (2011). Hun greier ikke å sitte i ro, men bestemmer seg for å etterforske drapet på søsteren Anne som skjedde for 16 år siden som aldri ble oppklart. Samtidig får Oslo-politiet og hennes kollega Jan Nereng to drap til i hendene og spor knytter dem til dop og Asia, rettere sagt til Thailand. Desto dypere Elli graver i søsterens "kalde" sak og Jan dykker ned i de doprelaterte mordene, jo nærmere kommer sakene hverandre. Hva kan mordet på Anne i 1996 ha å gjøre med mordene 16 år etter?

Elli er en mangefasettert og interessant etterforsker, det er aldri er kjedelig å følge henne. Hanssen skriver drivende god actionkrim, litterært stabilt og medrivende.

Til toppen

Andre utgaver

Triangel
Bokmål Ebok 2012
Triangel
Bokmål Nedlastbar lydbok 2012
Triangel
Bokmål Heftet 2013
Triangel
Bokmål Heftet 2015

Flere bøker av Eystein Hanssen:

Anmeldelser Triangel

«Eystein Hanssen blir en stadig bedre krimforfatter.»
- Dagbladet

«Et omfattende intrikat plott ( ... ) historien oppfattes både troverdig og spennede»
Dagbladet

«Ber om å bli filmatisert. Eystein Hanssen har på kort tid klart å etablere seg blant Norges beste krimforfattere. Han gjør mye research, som gjør at det han skriver føles ekte. Handlingen er uten dødpunkter og vi drives hele tiden fremover i spenning. Tilsynelatende vanlige banale ting har en overraskende sammenheng. «Alt henger sammen med alt» som Nereng sier. Hanssen er spesielt god på heftig action og bøkene hans simpelthen ber om å bli filmatisert.»
Elise Weseth, Oppland Arbeiderblad 

«Sterk og spennende dramaturgi.»
- Haugesunds avis

«Ber om å bli filmatisert»
- Oppland Arbeiderblad

Til toppen

De som kjøpte denne boken, kjøpte også: