Triangel av Eystein Hanssen (Lydbok-CD)

Triangel (Lydbok-CD)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2013
Innleser: Staib, Christoffer
Spilletid: 11:23
Antall enheter: 9
Forlag: Cappelen Damm Lydbok
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202409272
Kategori: Lydbøker voksne og Krim og mysterier
Omtale Triangel
Elli er permitert fra Oslo-politiet etter et utmattende oppdrag i Afrika. Men hun greier ikke å sitte i ro, og starter sin egen private etterforskning av det uløste drapet på søsteren Anne, som skjedde for 16 år siden. Jakten på søsterens drapsmann fører Elli både bakover i tid, men også inn i nåtidens kyniske underverden. Nye spor indikerer en helt annen historie bak drapet enn etterforskerne trodde for seksten år siden. Samtidig blir en mann skutt inne i Ekebergtunellen da han forsøker å hjelpe ved en bilulykke. Ellis kollega Jan Nereng etterforsker saken, men ingen kan forklare hvorfor mannen ble skutt.
Ettersom Nereng dykker ned i den nye etterforskningen, og Elli graver dypere i søsterens kalde sak, vokser følelsen av at hun selv også kan være i livsfare. Kan Annes morder fortsatt være aktiv?

Til toppen

Andre utgaver

Triangel
Bokmål Ebok 2012
Triangel
Bokmål Nedlastbar lydbok 2012
Triangel
Bokmål Heftet 2013

Flere bøker av Eystein Hanssen:

Anmeldelser Triangel

«Eystein Hanssen blir en stadig bedre krimforfatter.»
Dagbladet

«Et omfattende intrikat plott ( ... ) historien oppfattes både troverdig og spennede»
Dagbladet

«Ber om å bli filmatisert. Eystein Hanssen har på kort tid klart å etablere seg blant Norges beste krimforfattere. Han gjør mye research, som gjør at det han skriver føles ekte. Handlingen er uten dødpunkter og vi drives hele tiden fremover i spenning. Tilsynelatende vanlige banale ting har en overraskende sammenheng. «Alt henger sammen med alt» som Nereng sier. Hanssen er spesielt god på heftig action og bøkene hans simpelthen ber om å bli filmatisert.»
Elise Weseth, Oppland Arbeiderblad 

«Sterk og spennende dramaturgi.»
- Haugesunds avis

«Ber om å bli filmatisert»
Oppland Arbeiderblad

Til toppen