Trolle og den magiske fela (Innbundet)

Forfatter:

, Thomas Kirkeberg (Illustratør), Lotte Holmboe (Oversetter)

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 120
Illustratør: Kirkeberg, Thomas
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Oversatt av: Holmboe, Lotte
ISBN/EAN: 9788202490218
Alder: 5 - 12
Omtale Trolle og den magiske fela

Trolle er ikke som alle andre. Han mangler nemlig hale, og det er noe de andre trollene aldri lar ham glemme. De erter og plager ham dagen lang.
En dag finner Trolle en magisk fele som kan kaste om på alt. Men fela fører ikke bare godt med seg, og snart befinner Trolle seg i store vansker. Det er da menneskebarnet Alva dukker opp og viser Trolle kraften i ekte vennskap.

Trolle og den magiske fela er et eventyr om å våge å være annerledes, og om å akseptere det som er annerledes ved andre. Det er en fortelling om et vennskap som overvinner alt – også skogens mørkeste magi!

Trolle og den magiske fela forener Alexander Rybaks musikalitet med hans forkjærlighet for den norske eventyrtradisjonen. Med boken følger en lydbok (tre CDer) med hele historien fortalt av Dennis Storhøi, samt spesiallaget musikk og sang av Alexander Rybak, fremført av Anders Baasmo Christiansen (i rollen som ordføreren), Stig Werner Moe (som Hulderkongen), Pernille Hogstad Stene (som Alva) og Alexander Rybak (som Trolle).

Til toppen