Tusen års inderlig bønn av Yiyun Li (Ebok)
Ebok

Tusen års inderlig bønn (Ebok)

noveller

Forfatter:

Vibeke Saugestad (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2013
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.42 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: A thousand years of good prayers
Oversatt av: Saugestad, Vibeke
ISBN/EAN: 9788205459946
Kategori: Romaner
Omtale Tusen års inderlig bønn
Kina etter Mao. Et land der hvert enkelt menneske må finne en måte å leve med gamle tradisjoner i møte med det nye. Yiyun Lis Tusen års inderlig bønn beskriver et folk i forandring.

En skolelærer får et merkelig tilbud om ekteskap fra en mann som sviktet henne for mange år siden. En far forsøker å hjelpe datteren sin.etter en skilsmisse, til tross for at.det strider mot.alt han har lært.henne. To eldre menn som spekulerer i aksjer bærer på hver sin hemmelighet; den ene er utro mot sin kone og den andre skjuler en datter med cerebral parese.
I denne samlingen møter vi mennesker som fortsatt bor i Kina, og.mennesker som av ulike grunner befinner seg i eksil. De utgjør Kina av i dag: noen synger sanger som hedrer partiet, andre satser alt de har på børsen, mens andre igjen har emigrert til vesten hvor synet på ekteskap, homofili og abort er annerledes. Felles for dem alle, er at de har gått seg vill og leter etter en forklaring.
Yiyun Li anses som en av de mest interessante unge forfatterne som beveger seg i grenselandet mellom øst og vest, og hun.skriver med presisjon, ømhet og eleganse. Tusen års inderlig bønn er en bok preget av ulike verdener, men med individet i sentrum,.og en inderlige overbevisning om at det ikke bare finnes ett svar på et spørsmål.

Til toppen

Andre utgaver

Thousand years of good prayers
Engelsk Heftet 2011

Flere bøker av Yiyun Li: