Tusen blikk, samme tanke (Innbundet)

Norges største mann!

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 208
Forlag: Trønderforl.
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788293529019
Kategori: Familie og helse
Omtale Tusen blikk, samme tanke
Boken skildrer et overvektshelvete og kampen tilbake til livet. Jeg har vært Norges tyngste mann! 326 kilo! Døden har ligget på lur flere ganger av ulike årsaker, men nå er 246 kilo borte!
Det aller meste av dette er borte uten kirurgiske inngrep. Med uvurderlig hjelp og støtte fra familie og venner, kostholdsendring og trening er jeg kommet dit jeg er i dag.
Boken starter med oppveksten i en bydel i Trondheim på 70.tallet på godt og vondt. Noen historier er kanskje morsomme, riv ruskende gale og som får «Emil i Lønneberget» til å fremstå som et englebarn! Mens en annen historie, er noe et barn aldri bør få oppleve. Ble overvektshelvete utløst av en front mot front.kollisjon med laste bil i 1992, eller kan andre faktorer og opplevelser ha vært utløsende?
Livet er ingen dans på roser for de fleste av oss. Min historie er ikke unik, og mange har opplevd langt verre på livets vei.
Formålet med boken er ikke å få medfølelse, vise hvor flink man har vært, men å skape litt livsglede, motivasjon og troen tilbake på livet for et annet menneske som sliter. Kampen har vært lang og krevende for flere enn meg selv. Nå er jeg takknemlig for å ha fått livet tilbake, i gave!

Til toppen