Tysteren (Innbundet)

krim

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 382
Forlag: Juritzen forl.
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788282050869
Kategori: Krim og spenning og Krim og mysterier
Omtale Tysteren
Tysteren er en parallellhistorie som begynner i New York på 1960-tallet. Vincent Giordano tas opp i den beryktede mafiafamilien Locatelli og får sin ilddåp: å henrette en tyster. I nåtid i Fredrikstad drepes byens rikeste mann. Det er grunn til å tro at drapet er økonomisk motivert. Fra Kripos kommer overbetjent Anton Brekke for å lede etterforskningen. Frodig, freidig og frekk, med drag på damene og en hemmelig lidenskap: pokerspill. Med den ivrige politistudenten Magnus Torp i hælene begynner Brekke å rulle opp flere historier som på en overraskende måte flettes sammen til en snedig finale. Tysteren er den beste boken jeg har lest av en krimdebutant! Anette Harberg, bokhandler. "Imponerende krimdebut. Spennende og velskrevet!" Liv Gade, Bokinspirator Krimsjangeren kan ha fått en ny stjerne. Sven Egil Omdal, Stavanger Aftenblad

Til toppen

Vinner av Bokhandlerprisen 2010

Andre utgaver

Tysteren
Bokmål Nedlastbar lydbok 2018
Tysteren
Bokmål Ebok 2011
Tysteren
Bokmål Heftet 2014
Tysteren
Bokmål Heftet 2019

Flere bøker av Jan-Erik Fjell:

Anmeldelser av Tysteren

"Dette er Fjells første krim, og han kan allerede håndverket. Dette er hundre prosent underholdning, og det fikser Jan-Erik Fjell faktisk veldig bra!"
Ingvar Ambjørnsen, VG

"Vel blåst, Jan-Erik Fjell, dette er mer enn bestått."
Terje Stemland, Aftenposten

"En bemerkelsesverdig spennende krim med en original detektiv. Her håper vi leserne kjenner sin besøkelsestid, og at forfatteren er godt i gang med bok nummer to om Anton Brekke. "
Dagens Næringsliv

"Knallsterk krimdebut. Dette er krim av ypperte klasse, overbevisende, troverdig og – ikke minst – spennende fra første til siste side."
Dagbladet

"Flytt deg, Jo Nesbø!"
Stavanger Aftenblad

"Han imponerer. Han greier å fange leseren og har skapt et plott med en internasjonal svung."
Fredrikstad Blad

Til toppen

De som kjøpte denne boken, kjøpte også: