Under Texas' sol / Bekjent fremmed av Merline Lovelace og Olivia Gates (Ebok)
Ebok

Under Texas' sol / Bekjent fremmed (Ebok)

Serie: Harlequin Passion 

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 320
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Serie: Harlequin Passion
ISBN/EAN: 9789150739930
Omtale Under Texas' sol / Bekjent fremmed
Under Texas' sol

Doktor Anastazia St. Sebastian hadde aldri forventet å bli forelsket på ferieturen til Texas. Men da hun redder en liten gutt fra å drukne, og senere møter onkelen hans, Mike Brennan, faller hun med en gang for ham! De nyter solen og nydelige netter sammen, og da Zia reiser tilbake til New York, følger Mike etter. Det blir snart åpenbart at han vil ha et seriøst forhold. Så hvordan kan hun nekte denne mannen det han mest av alt ønsker seg – et barn?Bekjent fremmed

Lenge før milliardæren Raiden Kuroshiro får øye på henne, føler han nærværet hennes. Til tross for at hun ser annerledes ut og har et annet navn, vet han at det er henne – den eneste kvinnen han noensinne har elsket. Og den eneste som kan forstyrre alt han har strebet etter og arbeidet for.

Scarlett Delacroix får knapt puste da hun plutselig står overfor mannen hun en gang sviktet. Tenk om han kjenner henne igjen? Den umiddelbare tiltrekningen som strømmer mellom dem kan når som helst avsløre henne. Men kommer han til å kunne tilgi henne for det hun har gjort?

Til toppen

Bøker i serien