Undersøkelser ved sykdom (Heftet)

Serie: 37 ºC 

Forfatter:

Deborah Maizels (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 220
Illustratør: Maizels, Deborah
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Serie:
ISBN/EAN: 9788205531291
Kategori: Sykepleie
Omtale Undersøkelser ved sykdom
Boken beskriver en rekke undersøkelser som benyttes som supplement til den kliniske undersøkelsen i diagnostisering av pasienter.

Boka fokuserer på hver enkelt undersøkelse, samtidig som den gir en samlet beskrivelse av hvordan ulike undersøkelser brukes ved utredning av sykdom.
Forfatterne av de ulike kapitlene er spesialister fra en rekke kliniske og laboratoriemedisinske fagfelt. Det er lagt vekt på å formidle fagstoffet på en variert og engasjerende måte, godt tilpasset sykepleieutdanningen. Boka er også aktuell for andre helsefaglige utdanninger og for medisin.
Boka er delt i to hoveddeler. Del 1 består av ni kapitler der de ulike analysene og undersøkelsene blir beskrevet. Hvert kapittel tar for seg undersøkelser innen et laboratoriemedisinsk fagområde. Del 2 omhandler utredning av sykdom i kroppens ulike organsystemer, og belyser undersøkelsene fra en klinisk side. Hvilke undersøkelser fra bokas første del vil en erfaren kliniker bruke for å stille en best mulig og sikker diagnose?

Til toppen

Bøker i serien