Uten en tråd 2 (Heftet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 210
Forlag: Bullo forl.
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788293540007
Kategori: Debatt og samfunn
Omtale Uten en tråd 2
Troløs teknologi?
Det å sende trådløs energi(WIFI, Bluetooth, mobilnett og annet) ut i luften kan gi uante følger både for mennesker og dyr. Denne unødvendige strålingen er nå sterkt økende i våre omgivelser og dette i stadige flere variasjoner.
I 1517 gjorde Martin Luther sitt opprør mot den katolske kirken, nå 500 år senere i 2017 er det på tide med et nytt opprør, denne gangen mot den nye troen om at naturvitenskapen innehar sannheten og det eneste rette. Det har vist seg at den nye troen og dets vedtatte sannheter til tider er like styrt av penger, makt og posisjoner slik som pavekirken og dets avlatshandel var i middelalderen. Det er blitt dannet et nett av eksperter og institusjoner(.prester og biskoper") som virker kun å forsvare sine verdier og sine posisjoner, og alt som er nytt og som ikke passer inn i deres vedtatte virkelighet blir avvist som alternativ tenking og kun som spekulasjoner.
Forfatteren av denne boken har opplevd helt klare symptomer og skader som enkelt kan knyttes opp mot bryst- og prostatakreft, ME og ADHD og andre lite hyggelige opplevelser. Denne boken vil sette fokus på hvorfor det er så lite forståelse for fenomenet el-følsomhet, men også på hvordan man kan skjerme seg mot disse usynlige og trådløse fiendene for å slippe å bli rammet av ulike sykdommer og plager.

Til toppen

Flere bøker av Odd-Erik Helgesen: