Vamos 2. Spansk II Vg2. Tekstbok (Heftet)

Studieforberedende utdanningsprogram

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2007
Antall sider: 272
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål / Nynorsk
ISBN/EAN: 9788202267391
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Spansk 2
Nivå: Vg2
Komponent: Tekstbok
Omtale Vamos 2. Spansk II Vg2. Tekstbok

Vamos 2 er oppfølgeren til Vamos 1 for Vg1 og er tilpasset den nye læreplanen for faget fra 2006. Boka setter kommunikasjon i sentrum og har lik vekt på Spania og Latin-Amerika. Som for Vidas har variasjon, differensieringsmuligheter og riktig progresjon vært viktige stikkord i arbeidet med de nye bøkene.

Komponenter:
• tekstbok med minigrammatikk og toveis ordliste
• øvingsbok med fasit
• elev-CD
• lærer-CD
• gratis fagnettsted med lærerveiledning

Vamos 2
Tematikken er en blanding av kulturkunnskap, historie og hverdagsliv fra begge språkområder. Relevant grammatikk til hvert kapittel blir gjennomgått i øvingsboka og er grundig forklart i grammatikken. Progresjonen i tekstene og grammatikken er nøye tilpasset målene i læreplanen.

Differensiering og bevissthet om egen læring
Øvingsbøkene har repetisjonsoppgaver til hvert tema og selvevalueringsskjemaer slik at elevene kan få et reflektert forhold til sin egen språkopplæring – i tråd med læreplanene. Oppgavene er differensierte slik at alle skal møte utfordringer og oppleve mestring. I tekstbøkene er det fordypningstekster til hvert tema for de som ønsker en ekstra utfordring.

Vamos på nett
På fagnettstedet til Vidas finner du varierte oppgaver til alle kapitlene i boka, læreveiledning og lenker til spanske og latinamerikanske nettsteder med relevant informasjon.

Til toppen