Omtale Vegen til toppidrett
Ny, revidert utgave - i salg fra 15 august!

Denne nye utgaven er særlig styrket med lærestoff om forebygging av idrettsskader. Den er også blitt faglig oppdatert, forbedret og utvidet på flere emner. Veien til toppidrett er skrevet av fagfolk fra Olympiatoppen og Norges idrettshøgskole i samarbeid med lærere som underviser på programområdet idrettsfag i videregående skole.
Unge idrettsutøvere som ønsker å satse målrettet på idretten sin, skal få muligheten til det samtidig som de tar videregående opplæring. Programfaget toppidrett skal bidra til at vi får bevisste utøvere som også kan oppnå gode resultater regionalt, nasjonalt og internasjonalt.
Dette faget inneholder hovedområdene:treningsplanleggingbasistreningferdighetsutvikling
.
Læreboka tar for seg:.verdier og holdninger innenfor toppidrettenlivsstilen som kreves av en toppidrettsutøververdien av å sette seg langsiktige målmotivasjon og mentale ferdighetertreningsplanlegging og utviklingstrappnyttig informasjon om kosthold og antidopingråd om hvordan man skal holde seg frisk og skadefrirelevant kunnskap om hvordan mediene arbeider
Boka kommer også som Smartbok - levende lærebok, personlig læring

Til toppen

Andre utgaver

Veien til toppidrett
Bokmål Heftet 2014

Flere bøker av Åke Fiskerstrand, Erling Rimeslåtten, Frank Abrahamsen, Morten Bråten, Halvor Byfuglien, Hilde Bjerkholt Jenssen, Lars Engebretsen, Christine Helle, Halvor Lea, Sindre Madsgaard, Stine Bredal Oftedal, Cato Zahl Pedersen, Per Egil Refsnes, Ola Rønsen og Hanne Staff: