Velferdsrett I av Asbjørn Kjønstad, Aslak Syse og Morten Kjelland (Ebok)
Ebok

Velferdsrett I (Ebok)

grunnleggende rettigheter, rettssikkerhet og tvang

Forfatter:

, og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Last ned utdrag    

Forfatter: , og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 599
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 2.55 MB
Filformat: PDF
Forlag: Gyldendal juridisk
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205497436
Kategori: Jus
Omtale Velferdsrett I
Boken omhandler ulike velferdsrettslige regler om retten til trygdeytelser, økonomisk sosialhjelp, helse- og omsorgstjenester, opplæring og arbeid.

Lovgivning, rettspraksis, forskrifter og trygdesatser er ajourført per 1. januar 2017. Siden forrige utgave kan nevnes viktige lovendringer i stønader fra folketrygden, og mange endringer i barnevernloven, psykisk helsevernloven, helse- og omsorgstjenesteloven, spesialisthelsetjenesteloven og sosialtjenesteloven. I denne utgaven er grunnlovsbestemmelsene fra 2014 og Norges menneskerettslige forpliktelser innarbeidet i den løpende framstillingen. EØS-dimensjonen i velferdsretten er viet en mer framtredende plass enn i tidligere utgaver.
Boken er skrevet som lærebok til masterstudiet i rettsvitenskap. Supplert med Velferdsrett II dekker den lærestoffet i juss også ved de sosialfaglige studieretningene. Bokas brede framstilling av velferdsrettslige spørsmål gjør den i tillegg velegnet for advokater, ansatte i NAV, i helsetjenesten, i barneverntjenesten, i utdanningsverket og andre tjenesteytere i ulike velferdstjenester samt i andre offentlige etater og i interesseorganisasjoner.

Til toppen

Andre utgaver

Velferdsrett I
Bokmål Heftet 2017

Flere bøker av Asbjørn Kjønstad, Aslak Syse og Morten Kjelland: