Verdens beste pizza (Innbundet)

en reise i tykt og tynt

Forfatter:

, og

Mats Widén (Illustratør)

Forfatter: , og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 397
Illustratør: Widén, Mats
Forlag: Kagge
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788248913573
Kategori: Mat og drikke

Klikk & hent

Varen er klar for henting i butikk etter 2 timer.

Omtale Verdens beste pizza
Dette er en annerledes bok om pizza. Her handler det om menneskene, stedene, personlighetene, stoltheten, lidenskapen, troen og særegenhetene vi møter blant verdens pizzaelite.

Craig Whitson, Tore Gjesteland, Mats Widén og Kenneth Hansen har reist til Italia og deres venner i pizzaens vugge, og til USA for å besøke noen av de mest lidenskapelige pizzapersonligheter i verden. Boka handler om opplevelser og spennende møter. Den er full av tips og råd fra alle kanter av pizzaverdenen
de som produserer tomater, mel og oster, pizzabakere, journalister, bloggere, ledere i store pizzakjeder, historikere og andre som jobber bak kulissene, for å gi oss det som muligens er verdens mest populære matrett. Her er mer enn 50 eksepsjonelt gode pizzaoppskrifter. Noen av oppskriftene er guttas egne, andre har de fått fra noen av verdens beste pizzaioloer.

Til toppen

Alle som er glad i pizza, [...] vil ha glede av denne boken.
Nanna Johannessen, VG

Flere bøker av Craig Whitson, Tore Gjesteland og Kenneth Hansen:

Anmeldelser Verdens beste pizza

«Nam, nam, nam! Alle som er glad i pizza vil elske denne boken. Her har forfatterne begitt seg ut på en rundreise i pizzaens verden. Her deler de inspirerende møter med, og historier og råd fra noen av verdens beste pizzabakere – og gir i samme slengen gode restauranttips for Italia – eller USA-reisen. Oppskriftene er enkelt forklart steg-for-steg, og bildene av de ulike pizzaene gjør at vi får vann i munnen. Alle som er glad i pizza, pizzaens historie og spennende smaker vil ha glede av denne boken.»
VG

Til toppen