Verdens fineste fjellturer (Innbundet)

40 turer på 5 kontinenter

Forfatter:

og

Matti Bernitz (Illustratør)

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 209
Illustratør: Bernitz, Matti
Forlag: Fri flyt
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788293090328
Kategori: Friluftsliv

Klikk & hent

Varen er klar for henting i butikk etter 2 timer.

Omtale Verdens fineste fjellturer
VERDENS FINESTE FJELLTURER tar deg med på fjelltur til over 40 turmål i hele verden. Gjennom over 200 inspirerende sider, kan du bli med til klassiske turmål som Machu Picchu i Peru, ikoniske Grand Canyon, majestetiske Patagonia og populære Kilimanjaro.

VERDENS FINESTE FJELLTURER tar deg også med til lett tilgjengelige turmål som Alpene, Færøyene, Skottland og Madeira. I tillegg til alle de mest kjente turmålene, kan du også bli med til avsidesliggende turmål langt, langt hjemmefra. VERDENS FINESTE FJELLTURER forteller deg hvorfor du skal reise til fjellgorillaene i Rwanda, gå Milford Sounds på New Zealand, bestige Mt Fuji i Japan eller besøke annerledeslandet Bhutan der innbyggerne måler menneskelig lykke framfor bruttonasjonalprodukt.

VERDENS FINESTE FJELLTURER er full av inspirerende bilder og historier. Boka vil både være til inspirasjon for deg som drømmer om å bestige nesten 7000 meter høye Aconcagua i Argentina, for deg på storbyferie i Cape Town som setter av tid til en avstikker opp på Table Mountain og for deg som pakker med deg fjellsko i bagasjen når du reiser på sommerferie til Middelhavsøyene Mallorca eller Korsika.

VERDENS FINESTE FJELLTURER er skrevet av Trygve Sunde Kolderup og Maria Philippa Rossi.
Maria (f. 1984) reiste til utlandet første gang i bæremeis med den transibirske jernbanen. Hun har tidligere vært redaktør av ekspedisjonsnettstedet gamme.no, og jobber nå som guideansvarlig i ekspedisjonsarrangøren Hvitserk. Trygve Sunde Kolderup (f. 1978) er daglig leder i Hvitserk. Han har tidligere vært redaktør av friluftsmagasinet UTE og skrevet flere reise- og friluftsbøker, deriblant NORSKE PERLER og vært medforfatter av bestselgeren TOPPTURER I NORGE.
Mange av bildene i boka er tatt av turfotografen Matti Bernitz som blant annet har jobbet som fotograf for UTE og tv-serien 71Grader Nord.

Til toppen