Vidas 2 (2013) (Heftet)

Spansk I Vg2

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 344
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål / Nynorsk
ISBN/EAN: 9788202403386
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Spansk 1
Nivå: Vg2
Komponent: Alt-i-ett-bok
Omtale Vidas 2 (2013)

Variasjon, differensieringsmuligheter og riktig progresjon er viktige stikkord for Vidas. Vidas tilfredsstiller kravene i læreplanen for Spansk I.

Vidas tar opp aktuelle temaer tilpasset ungdom. Skillet mellom dialoger og faktatekster er tydelig, slik at elevene lettere kan forstå hvor de lærer å kommunisere og hvor det handler om faktakunnskap. Det er lagt lik vekt på Spania og Latin-Amerika. Kommunikasjon står i sentrum, og forfatterne har lagt vekt på å strukturere øvingene etter vanskelighetsgrad slik at det skal være enkelt å tilpasse undervisningen.

VIDAS Elevnettsted
På læreverkets nettsted får elevene jobbe selvstendig med grammatikkoppgaver, vokabular, lytteøvelser, grammatikkforklaringer og Glosemesteren, samt at de kan lytte til alle tekstene fra boken. Elevnettstedet er gratis.

VIDAS Lærernettsted
Vidas har en lærerressurs til hver av bøkene. Her vil læreren finne forslag til årsplaner og undervisningsopplegg, planer for hvert av kapitlene, fasiter, videoer, sanger, videoer fra Mi querida familia m.m. Lærernettstedet krever lisens.

KOMPONENTER
Alt-i-ett-bok for Vg2
Unibok
Brettbok (pdf)
Elevnettsted - gratis
Lærernettsted - årstrinnslisens

Til toppen