Vidas 2. Spansk I Vg2. Tekstbok (Heftet)

Studieforberedende utdanningsprogram

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2007
Antall sider: 248
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål / Nynorsk
ISBN/EAN: 9788202267438
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Spansk 1
Nivå: Vg2
Komponent: Tekstbok
Omtale Vidas 2. Spansk I Vg2. Tekstbok

Vidas 2 er oppfølgeren til Vidas 1 for Vg1 og tilfredsstiller kravne i læreplanen for faget. Boka setter kommunikasjon i sentrum og har lik vekt på Spania og Latin-Amerika. Variasjon, differensieringsmuligheter og riktig progresjon er viktige stikkord for Vidas.

Komponenter:
• tekstbok med minigrammatikk og toveis ordliste
• øvingsbok med fasit
• elev-CD
• lærer-CD
• lærerveiledning på nett
• elevnettsted med interaktive øvinger og lydfiler (mp3)

Vidas 2
Tematikken er en blanding av kulturkunnskap, historie og hverdagsliv fra begge språkområder. Relevant grammatikk til hvert kapittel blir gjennomgått i øvingsboka og er grundig forklart i grammatikken. Progresjonen i tekstene og grammatikken er nøye tilpasset målene i læreplanen.

Differensiering og bevissthet om egen læring
Øvingsbøkene har repetisjonsoppgaver til hvert tema og selvevalueringsskjemaer slik at elevene kan få et reflektert forhold til sin egen språkopplæring – i tråd med læreplanene. Oppgavene er differensierte slik at alle skal møte utfordringer og oppleve mestring. I tekstbøkene er det fordypningstekster til hvert tema for de som ønsker en ekstra utfordring.

Vidas på nett
På fagnettstedet til Vidas finner du varierte oppgaver til alle kapitlene i boka, læreveiledning og lenker til spanske og latinamerikanske nettsteder med relevant informasjon.

Til toppen