Vin til mat (Spiral)

en nøkkel til gode smaksopplevelser

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Spiral
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 96
Forlag: Yrkeslitteratur
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788258406164
Kategori: Mat og drikke
Omtale Vin til mat
En veiviser i vinens og matens verden, en nøkkel som du kan ha glede av i lang tid. Krever minimalt med forhåndskunnskaper når du skal finne vin til mat (og mat til vin). Hjelper deg med å finne gode kombinasjoner av mat og vin gjennom måltidet. Omtaler ca. 400 retter, sortert alfabetisk i grupper. Forretter og småretter er samlet i én gruppe. Hovedretter er delt inn i fisk, skalldyr, fugl, kalv, okse, svin, lam, vilt og asiatisk mat. Oster i fastoster, kittmodne oster, blåmuggoster, hvite geitoster, hvitmuggoster og ferskoster. Desserter i frukt- og bærdesserter og andre desserter. I tillegg osteguide, vinguide, saus- og tilbehørsguide, aromaguide og temperaturguide. Del 2 har litt om grunnsmaker, lagring, lufting, vinglass, vinfeil og vintemperatur.

Til toppen