Vinskolen (Innbundet)

godsmak fra første klase

Forfatter:

Geir Salvesen (Illustratør) Nancy Bundt (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2008
Antall sider: 286
Illustratør: Salvesen, Geir og Bundt, Nancy
Forlag: Historie & kultur
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788292870105
Omtale Vinskolen
Geir Salvesen, Aftenpostens vinskribent i mange år, bryter i denne boken ned de barrièrene som finnes mellom vininteresserte mennesker med lite kunnskap om vin og den duft av snobberi som ofte har fulgt med dette feltet.
Ved hjelp av et direkte vinspråk, humor og en moderne måte å se vinens verden på, er dette i første rekke en praktisk bok som skal ha god nytte for folk flest.
Hvordan oppfører vci oss på restaurant? Hva slags viner er gode kjøp der? Kan vi stole på Vinmonopolets beskrivelser av sine egne viner? Hvilke glasstyper trenger vi egentlig?
Salvesen forteller også om verdens ledende vinland. Også det i en løs og ledig form.
Geir Salvesen, født 1954, har vært Aftenpostens vinskribent siden 1990. Han har gitt ut en rekke vinbøker og interesserer seg spesielt for forholdet mellom vin og mat. I april 2008 fikk hans bøker Salvesens Vin og Himmelske kombinasjoner 2.-plass og 3.-plass under Gourmand World Cookbook Awards i London. Salvesen har i løpet av en tyveårsperiode reist til alle de viktige vinlandene og skaffet seg førstehånds kunnskap fra de ledende vinprodusentene.

Til toppen

Flere bøker av Geir Salvesen: