Vinter over verden (Innbundet)

Forfatter:

Monica Carlsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 912
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Winter of the world
Oversatt av: Carlsen, Monica
ISBN/EAN: 9788202351250
Kategori: Romaner
Omtale Vinter over verden
Ken Follett følger opp sin bestselger Kjempenes fall med en spennende sidevender om heltemot og ære under andre verdenskrig og den gryende atomtidsaldere.

Vinter over verden fortsetter der forrige bok sluttet i 1933) i det de fem familiene går inn i en tid med enorme sosiale, politiske og økonomiske endringer. Fra etableringen av Hitlers tredje rike og den spanske borgerkrigen, til de store dramaene i andre verdenskrig og sprengning av amerikanske og sovjetiske atombomber.

Carla von Ulrich opplever at hele tilværelsen slukes av en nazistisk tidevannsbølge helt til hun gjennomfører en hjerneknusende dåd. De amerikanske brødrene Woody og Chuch Dewar finner ulike veier i de store hendelsene, den ene i Washington, den andre i Stillehavets blodige jungler. Den engelske studenten Lloyd Williams oppdager i kampens hete at han må slåss like så innbitt mot kommunisme som fascisme. Daisy Peshkov, en nidkjær sosial klatrer er mest opptatt av popularitet og å leve livet, helt til krigen forandrer livet henne, ikke bare en gang, men to. Samtidig sikrer hennes kusine Volodya seg en posisjon i den sovjetiske etterretningstjenesten som ikke bare vil innvirke på denne krigen - men krigen som venter. 

Til toppen

Andre utgaver

Vinter over verden
Bokmål Ebok 2014
Vinter over verden
Bokmål Heftet 2013

Flere bøker av Ken Follett: