Vintersolverv (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2000
Antall sider: 495
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Winter Solstice
ISBN/EAN: 9788202184889
Kategori: Romaner
Omtale Vintersolverv

Elfrida Phipps slår seg ned i en landsby i Hampshire. En plutselig tragedie får henne til å søke tilflukt i et kråkeslott i Skottland. Med økende fortvilelse ser hun julen nærme seg, men alt blir annerledes enn hun hadde tenkt.

Elfrida Phipps forlater store, støyende London til fordel for vakre Hampshire. Hun finner seg fort til rette i den lille landsbyen hun har valg å trekke seg tilbake til. Hun har det vesle huset sitt, sin trofaste hund, Horace, og vennskapet med naboene. Oscar Blundell og familien hans sørger for at dagene hennes ikke blir ensomme, selv om hun har all den friheten hun ønsker seg.

Men en plutselig tragedie skal splintre idyllen for Elfrida. Hun søker tilflukt i Skottland, i et kråkeslått av et hus. Det blir raskt et hjem for en forunderlig samling omstreifere. Ingenting er slik Elfrida har ønsket det. Men fortvilelsen i hjertet ser hun at julen nærmer seg. Hun gruer seg for høytiden, menforsøker samtidlig å skape hygge og glede for dem som er rundt henne. Og til sin forundring oppdager hun at dette blir en ganske annerledes og magisk jul, og at hun er senteret alt dreier rundt.

Til toppen