Virvlende flak / Sannhetens makt av Janice Maynard og Charlene Sands (Ebok)
Ebok

Virvlende flak / Sannhetens makt (Ebok)

Serie: Harlequin Passion 

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 320
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Serie: Harlequin Passion
ISBN/EAN: 9789150738483
Omtale Virvlende flak / Sannhetens makt
Virvlende flak

Ung og uskyldig kastet Annalise Wolff seg over Sam Ely. Men han avviste henne med argumentene om at hun var for pågående, og at han dessuten var for gammel for henne. Fornærmet sverget hun på at hun aldri noensinne ville tilgi ham. Og i den beslutningen er hun steinhard.

Sju år har gått siden Sam avviste den da veldig unge Annalise, og han føler fremdeles en viss anger. Nå ser han sjansen til å be om unnskyldning og komme på talefot med henne, siden foreldrene hans ber om at han ansetter akkurat henne til en jobb. Men han hadde ikke akkurat regnet med at aldersforskjellen nå er utradert, og at Annalise er vakrere enn noensinne! Så forhåpningene hans om et smidig samarbeid forsvinner ganske snart …Sannhetens makt

De møttes på en bar en stjerneklar kveld, det slår gnister, og natten de tilbringer sammen blir uforglemmelig. På mer enn én måte.

Da Justin kommer hjem etter endt militærtjeneste, får han sjokk. Kvinnen han delte seng med for ett og et halvt år siden, kommer gående mot ham med en liten sønn – mistenkelig lik ham selv!

Katherine er ikke akkurat noe guds beste barn, men da hun får vite at Justin hadde forført henne under falske forhåpninger, blir hun rasende. Da hun møter igjen faren til barnet sitt, blusser lidenskapen opp på nytt. Løgnene og hemmelighetene er der fremdeles, så hvis de skal ha en sjanse til å kunne gå videre, er det mye som må ordnes opp i.

Til toppen

Bøker i serien