Vitenskap og åndelig praksis (Innbundet)

Forfatter:

Marius Middelthon (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 259
Forlag: Flux
Språk: Bokmål
Originaltittel: Science and spiritual practices
Oversatt av: Middelthon, Marius
ISBN/EAN: 9788283840049
Kategori: Religion

Klikk & hent

Varen er klar for henting i butikk etter 2 timer.

Omtale Vitenskap og åndelig praksis
Effektene av åndelig praksis blir forsket på som aldri før. Mange studier viser at det å utøve religiøse og åndelige ritualer gjør folk lykkeligere og sunnere. I denne banebrytende boken viser Rupert Sheldrake hvordan vitenskapen validerer syv praksiser som mange religioner er bygget på: meditasjon, takknemlighet, kontakt med den mer-enn-menneskelige verden, å forholde seg til planter, ritualer, sang og pilegrimsferder.

Sheldrake oppsummerer den nyeste forskningen på hva som skjer når vi tar del i disse praksisene. Han viser også hvordan leseren kan utforske dem selv. For de troende kan Vitenskap og åndelig praksis belyse opprinnelsen til egne tradisjoner og gi en ny forståelse av kraften deres. For de uten religiøs tilhørighet, kan boken vise hvordan åndelighetens kjernepraksis er tilgjengelig for alle.

Dette er en bok for alle som lurer på om vi i kampen for radikal sekularisme har mistet fokus på viktige verdier. Ved å åpne oss for åndelighet kan vi finne styrken vi trenger for å leve mer tilfredsstillende liv, hevder Sheldrake.

Til toppen

Flere bøker av Rupert Sheldrake: