Voces del sur II (Heftet)

libro de ejercicios

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 171
Forlag: Fagbokforlaget
Språk: Spansk
ISBN/EAN: 9788245020687
Kategori: Språk
Omtale Voces del sur II
Voces del sur II passer for bruk i Spansk II (og deler av Spansk III) i videregående skole, i voksenopplæring og på ulike kurs i spansk ved høyskoler og universiteter.
Arbeidsboka tilbyr mange og varierte oppgaver som er nært knyttet til kapitlene i tekstboka. Arbeidsboka presenterer også nye didaktiske og pedagogiske innfallsvinkler, hvor det kommunikative aspektet er i fokus. Grammatikkoppgavene har stigende vanskelighetsgrad, med en progresjon som tilsvarer B1-B2.
Voces del sur er en lærebokserie i tre trinn i spansk for norsktalende:
- Hvert trinn består av ei tekstbok og ei arbeidsbok. Bøkene byr på nye pedagogiske metoder og innfallsvinkler i spanskundervisningen.
- I hele Voces del sur I og i store deler av Voces del sur II er de spanske tekstene oversatt til norsk, parallelt med den spanske teksten. Denne tilnærmingen gjør det lettere å lære spansk, og det går raskere å lære nye ord.
- Tekstbøkene inneholder et rikt utvalg av spanske sangtekster. Musikk er en døråpner inn til ulike kulturer, og sanger gir en språklig gevinst vi husker dem lettere enn andre typer tekster.
- Voces del sur formidler mangfoldet og den kulturelle rikdommen i ulike spansktalende samfunn. Samtidig har tekstene en problematiserende vinkling de belyser hvor forskjellig virkeligheten kan være for mennesker i ulike kulturelle kontekster.

Til toppen

Flere bøker av Cecilie Lønn: