Volum 5A (Heftet)

Forfatter:

, og

Solveig Lid Ball (Illustratør)

Forfatter: , og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 155
Illustratør: Ball, Solveig Lid
Forlag: Fagbokforlaget
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788211029492
Omtale Volum 5A
Matematikkverket Volum ivaretar behovet for tilpasset opplæring og legger til rette for at elevene får tid til å tenke, forstå og anvende ferdighetene sine gjennom utforskning, varierte aktiviteter og et stort oppgavemangfold.

Elevboken inneholder utforskningsaktiviteter, øveoppgaver, lek og spill, og anvendelsesøkter som knytter læringsstoffet sammen til en helhet. På denne måten får elevene mulighet til å se kunnskapsområdene og kjerneelementene i sammenheng og dermed utvikle dybdeforståelse over tid.

Volum 5A er laget til fagfornyelsen 2020. Hovedtemaene i elevboka er brøk, desimaltall og prosent, og sammenhengen mellom disse. Lærestoffet er samlet i leksjoner på 4-6 undervisningsøkter, og til hver økt har dere 3 sider å velge differensierte aktiviteter og oppgaver fra. Her vil det være gjøremål og utfordringer for alle. Dermed er det ikke nødvendig å supplere med ekstra bøker.

Over tid handler arbeidet med matematikk om å forstå, se sammenhenger og våge å tenke nytt. Volum legger til rette for at elevene kan se det de har lært i en større sammenheng og beholde kreativiteten gjennom hele skoleløpet.

Til toppen

Andre utgaver

Volum 5A
Nynorsk Heftet 2020

Flere bøker av Audun Rojahn Olafsen, Helene Taasaasen Korsvold og Gina Onsrud: