Webprogrammering i PHP (Heftet)

Serie: Gyldendal-TISIP-serien 

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 442
Forlag: Gyldendal akademisk
Språk: Bokmål
Serie:
ISBN/EAN: 9788205477537
Kategori: Data
Omtale Webprogrammering i PHP
Denne boken gir en praktisk innføring i hvordan man kan lage dynamiske, interaktive websider.

PHP er et scriptspråk som gjør det lett å utvikle dynamiske, interaktive websider. PHP er et naturlig førstevalg for mange nettsteder på Internett fordi det er gratis, plattformuavhengig, i stor vekst og har en særdeles god støtte opp mot databaser og andre webteknologier.
Webprogrammering i PHP gir en praktisk innføring i hvordan man kan lage dynamiske, interaktive websider. Med utgangspunkt i en rekke tidsriktige eksempler forklares viktige konsepter innen webutvikling, for eksempel: behandling av skjemaer, strukturering av kode, tilstandsbevaring, samspillet mellom klient og tjener, filbehandling, databaseintegrasjon og automatisk generering av grafikk. Spørsmål knyttet til sikkerhet belyses i de fleste kapitler, og viktige temaer som adgangskontroll og beskyttelse mot hacking blir i tillegg gjennomgått grundig. Avanserte temaer som objektorientering og muligheter med PHP5 introduseres også.
Webprogrammering i PHP er velegnet som lærebok for webutvikling og programmering på universiteter og høyskoler. Hvert kapittel avsluttes med aktuelle øvingsoppgaver.
Boken passer også bra for hobbyutviklere som vil lage spennende, funksjonelle websider. Installasjon av nødvendig programvare under både Windows og Linux gjennomgås. Det forutsettes at leseren er kjent med grunnleggende bruk av HTML.
Webprogrammering i PHP er et samarbeidsprosjekt mellom Stiftelsen TISIP og Gyldendal Akademisk.
Boken har en egen ressursside på Internett: http://phpbok.no
... Horgens bok er fullt på høyde med de beste utenlandske titlene. Fordelen for en nordmann som vil lære PHP er ikke bare språkdrakten, men at også tankesettet er norsk.LINUXmagasinet 4/2004
Etter en grundig gjennomlesning må jeg si at jeg er virkelig imponert. ... Anbefales på det sterkeste!www.sindrem.com

Til toppen

Bøker i serien