Yoga anatomi (Heftet)

Forfatter:

og

Sharon Ellis (Illustratør) Preben Lexow (Oversetter)

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 276
Illustratør: Ellis, Sharon
Forlag: Memo
Språk: Bokmål
Originaltittel: Yoga anatomy
Oversatt av: Lexow, Preben
ISBN/EAN: 9788293493167
Kategori: Familie og helse

Klikk & hent

Varen er klar for henting i butikk etter 2 timer.

Omtale Yoga anatomi
«Yoga anatomi» gir deg en dypere forståelse for hvilke deler av kroppen som skal være aktive når en posisjon utføres på riktig måte. Ved hjelp av detaljerte anatomiske illustrasjoner får du et tydelig bilde av hvordan det skal se ut. Du får vite hvordan spesifikke muskler påvirkes av bevegelsene i leddene, hvordan justeringer av en posisjon kan forsterke eller redusere effektiviteten og hvordan ryggsøylen, pusten og holdningen henger sammen. Du kommer til å se posisjonene og bevegelsene i et nytt lys og vil få mange aha-opplevelser.

Uansett om du er nybegynner eller har praktisert yoga i mange år, er «Yoga anatomi» et uvurderlig referanseverk. Boken er også svært nyttig for alle andre som jobber med idrett, trening og helsefag og trenger grunnleggende kunnskaper om menneskets anatomi, som naprapater, fysioterapeuter og personlige trenere.

Leslie Kaminoff og Amy Matthews er internasjonalt anerkjente eksperter og lærere i anatomi, pusteøvelser og trening. «Yoga anatomi» er en utvidet, oppdatert og forbedret utgave av den internasjonale bestselgeren «Yoga Anatomy» (ikke utkommet på norsk tidligere).

Til toppen