Zack (Heftet)

Serie: Kagge pocket 1

Forfatter:

og

Kurt Hanssen (Oversetter)

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 462
Forlag: Kagge
Språk: Bokmål
Originaltittel: Zack
Oversatt av: Hanssen, Kurt
Serie:
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788248917250
Kategori: Krim og spenning og Krim og mysterier
Omtale Zack
Første actionfylte bok i serien om Zack Herry!
Fire asiatiske kvinner blir funnet brutalt myrdet i en leilighet i Stockholm. En femte kvinne dumpes svært medtatt utenfor et sykehus. Ut fra hennes lemlestede kropp å dømme ser det ut til at hun har blitt angrepet av noen iltre hunder. 27 år gamle Zack Herry har gjort kometkarriere i stockholmpolitiet. På dagtid er han en dreven kriminalinspektør ved spesialenheten. På nettene driver han med narkotika på de ulovlige klubbene i byen. Han vet at dette ikke kommer til å gå i lengden, men blodige minner fra hans egen barndom driver ham mot avgrunnen.
Jaget av politiets internetterforskere forsøker Zack sammen med kollegaen Deniz å løse den verste mordbølgen i Sveriges moderne historie. Handler det om kvinnehat, rasisme eller menneskehandel? Det eneste som er sikkert er at flere kvinner kommer til å dø om de ikke finner morderen.

Zack er den første boka i Herkules-serien, skrevet av det nye forfatterparet Mons Kallentoft og Markus Lutteman. Over hele serien trer et voldsomt skjebnedrama frem, der den komplekse antihelten Zack, akkurat som en moderne Herkules, slites mellom to ulike verdener.

Til toppen

Andre utgaver

Zack
Bokmål Nedlastbar lydbok 2015

Flere bøker av Mons Kallentoft og Markus Lutteman:

Bøker i serien