Lucinda Riley
© Foto: Astrid Waller

Lucinda Riley

Lucinda Riley er for mange synonymt med den suksessfulle serien om de syv søstre. Bokserien begynner da søstrene får vite at deres elskede far, den sky mangemillionæren Pa Salt, har gått bort. Han har etterlatt spor som skal lede hver av de syv søstrene tilbake til sitt opphav. Hver av bøkene følger en av søstrene, og snart gis boken om den syvende søsteren ut.

Lucinda Rileys sukess med den populære serien har skapt en stor fanbase over hele verden, der forskjellige konspirasjonsteorier lanseres og mulige vendinger i historien diskuteres. En tv-serie basert på bøkene er også i tidlig planleggingsfase. 

Men Lucinda Riley har også gjort seg bemerket med bøker utenom de syv søstre-universet, og gjorde stor suksess med Sommerfuglrommet i 2019. 

Det er med stor sorg vi kan fortelle om at forfatteren Lucinda Riley (født Lucinda Edmonds) gikk bort i juni 2021. Lucinda Riley var en gudbenådet historieforteller. I hennes romaner var det store doser drama og lidenskap, samtidig som hun skapte uforglemmelige kvinneskikkelser som gjerne var knyttet til autentiske historiske og ikoniske øyeblikk. 

Titler i salg

Viser 1 - 40 av 127

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4