Har du lyst til å kose deg litt ekstra i vinter? Vi i Tanum har plukket ut noen av vinterens nye bøker, som vi synes fortjener litt ekstra oppmerksomhet. Kos deg med en god bok!

Timeglasset av Tracy Rees (Innbundet)

Med boken Timeglasset er bestselgerforfatteren Tracy Rees tilbake med nok en gripende og hjertevarm roman! Dette er en nydelig historie om å finne kjærligheten, og om et sted som skjuler familiehemmeligheter. Hvem skulle tro at en idyllisk badeby kunne være i besittelse av en så mørk hemmelighet...?

Tracy Rees skriver, som vanlig, med innlevelse om mennesker og deres lengsel etter å finne et hjem. Dette er boken for alle som elsker romantisk feelgood!

 

Elskede barn av Romy Hausmann (Innbundet)

Elskede barn av Romy Hausmann er en kritikerrost, oppsiktsvekkende internasjonal debut - en vakker, hjerteskjærende og skremmende psykologisk thriller.

«En meget god og oppslukende psykologisk thrillerdebut...». Elin Brend Bjørhei, VG

 

 

 

 

En supermakt i krise av Espen Hammer (Innbundet)

Amerikansk politikk er aktuelt som aldri før, og i boken En supermakt i krise tegner professor Espen Hammer et skarpt bilde av dette landets tydelige konfliktlinjer. Hvordan endte USA opp som et land med store sosiale ulikheter, preget av uro og til dels kaos, og dyp politisk splittelse? Denne boken går rett i kjernen på noen av USAs største og viktigste utfordringer.

 

 

 

Mayday av Grethe Bøe (Innbundet)

Mayday av Grethe Bøe er en skikkelig politisk actionthriller! Vi blir med på en NATO-øvelse i Finnmark, som etter hvert utløser en storpolitisk krise. Pilotene Ylva Nordahl og John Evans er de eneste som kan hindre en altutslettende konflikt, og vi blir med i deres kappløp mot klokka. Både Russlands president, NATO-sjefen og den private militærindustrien er klare til kamp, og det er like før vi befinner oss i en stor, internasjonal krise. Dette er en skikkelig pageturner, perfekt for den norske vinteren!

 

Omgitt av utfordringer av Thomas Erikson (Fleksibind)

Omgitt av utfordringer er en ny bok fra den bestselgende forfatteren Thomas Erikson, som tidligere har veiledet oss med bøkene Omringet av idioter, Omringet av psykopater og Omringet av dårlige sjefer. Nå er det altså utfordringene som står for tur, og det kunne vel knapt ha passet bedre.

Vi har alle våre utfordringer i hverdagen, og i denne boken får vi, med glimt i øyet, forslag til hvordan vi kan løse de fleste av dem. Hvordan snu motgang til medgang? Hvordan lære av livets nedturer, slik at vi ikke gjør samme feilen flere ganger? I denne boken får vi konkrete råd om dette og mye mer, på en lettfattelig og underholdende måte.