Trenger du noen nytt å lese på? Nyt sommerferien med disse oppslukende feelgood-perlene!

I Fly sommerfugl møter vi Maya Williams – en ambisiøs og hardtarbeidende businesskvinne bosatt i New York, på full fart opp karrierestigen omkranset av mannssjåvinistiske ledere. Da hun blir sendt til øya Kaua’i på Hawaii for å holde et innlegg på en konferanse, blir hun nødt til å ta et valg som kan sette hele karrieren på spill.

Villrosene er en frittstående oppfølger til bestselgeren Syrinpikene. Året er 1914, og selv om verden har vært på randen av krig flere ganger, stiller mange newyorkere seg nærmest passive til hendelsene. Vi følger Eliza Ferriday og hennes russiske venninne Sofija på en utrolig reise gjennom en betydningsfull epoke i historien.

Dersom du synes handlingen i Villrosene høres fantastisk ut eller om du likte Syrinpikene, er det stor sjanse for at du også vil like Et hav mellom oss. En mor kjemper for å finne sin sønn, og et barn kjemper for å overleve i denne gripende debutromanen. Dette er en varmhjertet fortelling om kjærlighet, tap og om å aldri gi opp.

People beskriver Evelyn Hugos syv ektemenn best:
"En roman om gamle Hollywood som både er gripende og fylt med spennende sladder. Her har du en bok fylt av glamour, ambisjoner og sjokkerende hemmeligheter, som er perfekt å legge seg ned på stranden med.”