Ta med deg disse sommerperlene ut i hagen, på stranda eller under pleddet mens regnet trommer på taket. Dette er lette, deilige biter av leseglede, med lang ettersmak.

Endelig sommer

Endelig sommer med Vigdis Hjorth, Shazia Majid, Sondre Lerche, Lars Saabye Christensen, Erlend Loe, Nina Lykke, Ingvar Ambjørnsen, Marie Aubert og Mari Andreassen.

En samling av morsomme, ettertenksomme, underholdende og saftige sommertekster. I denne solfylte antologien vil nye, spesialskrevne tekster skinne om kapp med gull fra tidligere utgivelser. Her fins både sommerens letthet, feriens glede og fridagenes tomhet, her fins kjærlighet og helt andre følelser.

 

Vandring gjennom årstidene med Hans Børli

Ingenting er så vakkert som årstidene. Som norsk natur som beveger og endrer seg gjennom årets fire stadier. Vår, sommer, høst og vinter. Og ingen norsk lyriker har skrevet så inderlig om alt som rører seg i skogsnaturen som Hans Børli.

 

Opprykk av Trygve Skaug

Trygve Skaug sine lune og kloke dikt treffer oss som vanlig både hardt og bredt. Her er dikt for alle, til alle anledninger. I Opprykk serverer poeten og musikeren både nye og trofaste lesere sine greatest hits, det vil si et utvalg av dikt fra de tidligere samlingene 50 kubikks hjerte og Den siste. I tillegg har boken flere nyskrevne perler.