Årets bokfenomen

Calendar Girl

Calendar Girl er serien om Mia Saunders som har ett år på seg til å betale farens spillegjeld på én million dollar.

Se tilgjengelige e-bøker fra serien her.

Verden som var min

Ebok

Etter suksessen med Sekstitallet fortsetter Ketil Bjørnstad å skrive sin historie, og vi følger en ung manns læring og løsrivelse fra han er 18 til 28 år.

Det er virkelig en eventyrlig reise, velskrevet med sjarm og varme...

Guri Hjeltnes, VG

Huset ved innsjøen

Ebok

Et forsvunnet barn: Juni 1933. I familien Edevanes herskapshus er alt klart for det årlige midtsommerselskapet. Den 16 år gamle forfatterspiren Alice Edevane er spesielt spent. Ikke bare har hun funnet det perfekte vendepunktet i romanen hun skriver på. Hun har også blitt forelsket i noen hun ikke skulle bli forelsket i.

Et forlatt hus: 70 år senere er Sadie Sparrow i Cornwall på ferie etter en spesielt vanskelig sak hun har jobbet med som etterforsker i London.

Et uløst mysterium: Alice Edevane, som nå har blitt en eldre dame, lever et stille og rolig liv som bestselgende krimforfatter i sitt fasjonable hjem i London helt til en ung politietterforsker tar kontakt og stiller spørsmål om Edevane-familiens fortid.

"Alle burde lese alt av Elena Ferrante"

Dei som flyktar og dei som blir

Ebok

Ferrante er tilbake med den tredje boka i Napoli-kvartetten, Dei som flyktar og dei som blir. I denne boken de to jentene fra "Mi briljante venninne" og "Historia om det nye namnet" blitt kvinner. En fortelling om vennskap mellom kvinner, men også en fortelling om Italia som nasjon og de endringene landet gjennomgår fra 1950-årene og frem til i dag.