De urolige

Ebok

De urolige, av Linn Ullmann, er historien om barnet som ikke kan vente med å bli voksen, og om foreldrene som helst vil være barn. En fortelling om familie, glemsel og sorgarbeid, og om de mange historiene som utgjør et liv.

Det er sterk kost og samtidig helt briljant.

Brynjulf Jung Tjønn, VG

Svenske gummistøvler

Ebok

Henning Mankell sin siste roman, Svenske gummistøvler, er en velskrevet og spennende roman om kjærlighet, svik og om å bli eldre.

...et flott farvel til et forfatterskap som har nådd usedvanlig mange lesere.

Sindre Hovdenakk, VG

Italienske sko

Ebok

Det er vinter i den svenske skjærgården. Harry, som en gang har vært lege, bor alene på en avsidesliggende øy. Bak seg har han en katastrofe, en skjebnesvanger feil han har begått, som har gjort ham til einstøing. En morgen oppdager han en kvinne ute på isen. Det er Harriet, som han svek for over 30 år siden. Dette er innledningen til en forunderlig og tragisk reise gjennom et svensk vinterland.

En av Mankells beste romaner!

Attentatet

Ebok

Attentatet, av Eirik Jensen og Thomas Winje Øijord, er en hardkokt spenningsroman og beskriver utradisjonelle politimetoder i møte med et fremvoksende internasjonalt og svært brutalt miljø.

"Alle burde lese alt av Elena Ferrante"

Dei som flyktar og dei som blir

Ebok

Ferrante er tilbake med den tredje boka i Napoli-kvartetten, Dei som flyktar og dei som blir. I denne boken de to jentene fra "Mi briljante venninne" og "Historia om det nye namnet" blitt kvinner. En fortelling om vennskap mellom kvinner, men også en fortelling om Italia som nasjon og de endringene landet gjennomgår fra 1950-årene og frem til i dag.