Gi julen flere kapitler

Nyheter på ønskelisten

Denne julen har vi et stjernelag av forfattere som har kommet med ny romaner!
Pakk inn en bestselger eller unn deg selv en fantastisk førjulstid og romjul med noen av våre utvalgte favoritter.

 

Morgenstjernen

"Morgenstjernen" er en forbløffende, ambisiøs og rik roman med et omfattende persongalleri og en handling som spenner fra det hverdagslig gjenkjennelige til de store kosmiske sammenhengene.

"Morgenstjernen" er en roman om det vi ikke forstår, om det store dramaet sett gjennom det lille livets begrensede linse. Men først og fremst er det en roman om hva som skjer når de mørke kreftene i verden settes fri.

[...] knytter det magiske, mystiske og overnaturlige i romanen mesterlig sammen til en kritisk idé om at naturen har et budskap; den «snakker» til oss. Det er en djevelsk fest å følge tankesprangene hans.

 Inger Bentzrud, Dagbladet

Gudmoren

Alt hun ønsket seg, var et helt vanlig liv. Alt hun fikk, var hevn.


Det henger en mann fra en bjelke i ei koie i nærheten av ei nedlagt gullgruve.
Den døde heter Ringo, og det har gått tjuefem år siden datteren hans, Stella, sverget at hun aldri ville se ham igjen.
Stella må reise den lange veien hjem for å begrave mannen hun foraktet.

Flere enn meg har etterlyst en fornyelse av norsk krim. Ingar Johnsruds Gudmoren lover godt for framtida. Svært god underholdning, med et sjeldent språklig overskudd og en burlesk oppfinnsomhet om gjør Johnsrud til en av de nyskapningene som lenge har vært etterlyst i norsk krim.

 Cathrine Krøger, Dagbladet

Juleromaner

Det nærmer seg jul!

Vi har bøker til alle anledninger. Vi har plukket ut fem juleromaner som gjør førjulen ekstra hyggelig!

 

Trump, Biden og slaget om USA

Trump, Biden og slaget om USA er en lettlest og fortellende dobbeltbiografi om Donald Trump og Joe Biden, og samtidig en svært kvalifisert analyse av deres sjanser til å vinne høstens presidentvalg. I tillegg gir boken sine lesere en nyttig innføring i USAs politiske system - og et tankevekkende innblikk i hvordan supermakten USA gradvis ble til dypt polarisert og splittet samfunn.

3. november 2020 avgjør valget i USAs 50 delstater hvem som blir landets president og verdens mektigste politiker for den neste fireårsperioden. Den 74 år gamle og sterkt omstridte presidenten Donald Trump utfordres i år av den 77 år gamle demokratiske presidentkandidaten Joe Biden. Trump og Biden er begge hvite menn født på 1940-tallet. De står imidlertid langt fra hverandre politisk, og er to svært ulike personligheter som fra to vidt ulike utgangspunkt har gått to helt ulike veier frem til årets presidentvalg.

Et lovet land

Endelig i salg!

I dette spennende og etterlengtede første bindet av sine presidenterindringer forteller Barack Obama om sin usannsynlige reise fra identitetssøkende ung mann til leder for den frie verden, og beskriver i usedvanlig personlig detalj både sin politiske skolering og milepælene i sin første, historiske presidentperiode – en tid med dramatiske omveltninger og stor uro.